*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Links

Handige links De Blauwe Anemoon

Link Kanker algemeen
Algemene informatie over kanker, behandelingen en gevolgen.

Link Discussiegroepen
Vragen en antwoorden over kanker, behandelingen en gevolgen.

Link Blogs
Persoonlijke verhalen van anderen.

Link Personen
Vind mensen zoals jij.

Link IPSO
Brancheorganisatie voor instellingen voor psychosociale oncologie. Tot de aangesloten instellingen behoren therapeutische centra binnen de psychosociale oncologie en inloophuizen voor mensen die te maken hebben met kanker.

Link Netwerk Palliatieve Zorg
Op deze site vindt u informatie over palliatieve zorg in de regio Dordrecht en Gorinchem.

http://ritme-belgie.com Kopen pillen zonder recept!

De informatie hier is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar informatie over palliatieve zorg, voor mensen die palliatieve zorg nodig hebben en hun naasten en voor zorg- en/of hulpverleners.

Link Stichting Contactgroep Prostaatkanker
De Prostaatkankerstichting is de patiëntenorganisatie die lotgenotencontact biedt, voorlichting geeft en de belangen behartigt van prostaat kankerpatiënten en hun naasten.

Link Vereniging HNPCC-Lynch
Vereniging HNPCC-Lynch steunt patiënten, partners en familieleden die met een erfelijke vorm van dikkedarmkanker (HNPCC- Lynch syndroom) worden geconfronteerd.

Link Adventure for Life
Adventure for Life mobiliseert steun aan kankerpatiënten zelf (lotgenoten) en hun naasten (partners, ouders, kinderen, vrienden en andere betrokkenen in hun omgeving).

Link Kanker wie helpt
Een site met goede informatie over vrijwel alle vormen van kanker en bijbehorende "aspecten". Hoewel geënt op de situatie in de provincie Limburg geldt de meeste informatie ook voor de rest van Nederland.

Link Nederlandse Kankerbestrijding/KWF
Dit is de site van het Koningin Wilhelmina Fonds.

Apotheek Nederland http://erek-problem-sv.com

Deze site bevat een schat aan relevante informatie.

Link Chemotherapie
Op deze site staat veel informatie over wat chemotherapie is. Wat je kunt verwachten. Welke bijwerkingen er mogelijk zijn en wat je daaraan zou kunnen doen.

Link Internethaven
Dit is een site – opgezet door de Stichting Jongeren en kanker – waar jongeren tussen 18 en 35 jaar met elkaar kunnen chatten.

Link Vereniging van Integrale Kankercentra (VIKC)
Deze vereniging overkoepelt de negen integrale kankercentra die Nederland telt. Deze centra hebben als taak – naast het verzamelen van vele gegevens – om de zorg in hun regio te ondersteunen en te helpen verbeteren.

Link Diagnose Kanker
Deze site bevat veel relevante informatie. Het is ook mogelijk te chatten met lotgenoten op een goede "beschermde" manier.

Link Nederlandskankerinstituut(NKI)/Antony van Leeuwenhoek Ziekenhuis(AvL)
Het NKI is een van de twee gespecialiseerde kankerziekenhuizen in Nederland. Op hun site is veel informatie beschikbaar. Het NKI is erg actief op het terrein van patiëntenvoorlichting. Hier kunnen patiënten dus ook terecht met hun vragen.

Link Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenverenigingen (NFK)
De NFK is de overkoepelende organisatie van alle 24 patientenverenigingen. Op deze website zijn alle verenigingen te vinden.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2018 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA