*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Het huis

de blauwe anemoon

Inloophuis De Blauwe Anemoon is gevestigd in een sfeervol jaren 20-pand aan de W. de Vries Robbéweg 1 nabij het centrum van Gorinchem, onderaan de Lingebrug.

Het Inloophuis heeft drie verdiepingen en een sfeervolle besloten tuin. Onze lokatie is gemakkelijk bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. (Klik hier voor de routebeschrijving). Parkeren voor de deur is beperkt maar gratis.

Aan de inrichting van het pand is veel aandacht besteed zodat onze gasten hier zich snel thuis zullen voelen. De achterkamer in het huis is ingericht met een gezellige grote tafel, de ontmoetingsplek voor alle gasten die een luisterend oor zoeken bij een gastvrouw of gastheer. De voorkamer is ingericht met een comfortable zithoek, hier bevindt zich de bibliotheek met o.a. boeken over kanker maar ook mooie romans, en foldermateriaal.

Op de eerste etage zijn drie kamers. De grote achterkamer is de kleurrijke creativiteitsruimte die gebruikt wordt voor verschillende creatieve activiteiten. Verder is de voorkamer ingericht als stiltekamer voor bijv. een persoonlijk gesprek en als ruimte waar groepsgesprekken plaatsvinden. De kleine achterkamer is op dit moment ingericht voor informatie en kennismaking met kanker en massage. Na inventarisatie onder de gasten naar de behoefte aan meerdere activiteiten (zoals o.a. voorlichting over re-integratie, juridisch advies e.a.) zullen deze hier ook plaatsvinden.

De zolderverdieping is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor o.a. yoga en cursussen als digitale fotografie.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2019 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA