*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Workshop ontspanningstechniek en yoga

29 september 2022

Op donderdag 29 september van 10.00-12.00 uur geeft Annerie Verploeg de workshop Ontspanningstechniek en Yoga.

Annerie Verploeg is werkzaam als yogadocent en als coach/trainer.

“Uit mijn nabije omgeving weet ik dat de impact van kanker op je leven en welzijn enorm groot is, én dat yoga, meditatie en ontspanning hierbij ondersteunend kunnen zijn, zowel op lichamelijk als op psychisch en emotioneel vlak”.

Inhoud van de workshop

We beginnen de workshop met een eerste ontspanning. Vanuit deze ontspanning doen we zachte bewegingen op de ademhaling. Ook ervaren we hoe we de adem kunnen gebruiken om lichaam geest te ontspannen. We eindigen de workshop met een Yoga Nidra sessie. Dit is een ontspanningstechniek om fysiek, mentaal en emotioneel te ontspannen. Het enige dat je zelf hoeft te doen bij Yoga Nidra is comfortabel gaan liggen op een yogamat en luisteren naar de stem van de yogadocent die je begeleidt.

Aan het einde van de workshop drinken we samen een kopje thee. er is dan ook gelegenheid om na te praten of vragen te stellen.

Geschikt voor iedereen

Je hebt geen ervaring met yoga of meditatie nodig om mee te kunnen doen. Je wordt uitgenodigd om te oefenen binnen de mogelijkheden en beperkingen van jouw unieke lichaam en waar gewenst mag je oefeningen altijd aanpassen of overslaan.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen.

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA