*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Robs Kaastour met high tea en live muziek

17 augustus 2023

Op donderdag 17 augustus van 10.00-12.00 uur worden onder leiding van gastvrouw Rachab gezamenlijk hapjes gemaakt voor de high tea en daarna gezellig met elkaar opgegeten.** 

Verder komt op donderdag Rob van Hoogdalem langs met zijn antieke tractor. Hij maakt een tocht door heel Nederland om aandacht te vragen voor de centra leven met en na kanker. Daarnaast verkoopt hij ook kaas. De opbrengst hiervan is voor het centrum in Woerden. Meer informatie lees je hier.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor deze activiteit vragen wij een eigen bijdrage van €7,50(**).

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor een gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA