*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Informatiemiddag door Care for Cancer

13 april 2023

Op donderdag 13 april wordt van 14.00 – 16.00 een informatiemiddag georganiseerd door Care for Cancer onder leiding van Erika van Wijk.

Het thema van de middag is: mijn positieve gezondheid en kanker

Naast een stukje kennismaking met de begeleiding die Care for Cancer biedt willen we deze middag met name ingaan op het thema ‘mijn positieve gezondheid en kanker’. Erika van Wijk wil graag met de groep aanwezigen in gesprek gaan over de zes pijlers van positieve gezondheid, namelijk: dagelijks functioneren, meedoen, lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving en kwaliteit van leven. Hoe heeft de ziekte kanker en de behandeling gevolgen op deze pijlers en hoe ga je hier mee om.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA