*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Workshop door Care for Cancer

15 december 2022

Op donderdag 15 december wordt van 14.00 – 16.00 een workshop georganiseerd door Care for Cancer

Het thema van de workshop is: Leven met of na kanker …. voor altijd anders.

Naast een stukje kennismaking met de begeleiding die Care for Cancer biedt willen we deze middag met name ingaan op het thema ‘verlies’. In iedere fase van de ziekte, maar ook als je geneest of de ziekte een chronisch karakter krijgt, is er sprake van verlies. Care for Cancer consulente Erika van Wijk zal deze middag voor ons verzorgen.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2022 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA