*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Wereldkankerdag

03 februari 2023

Op zaterdag 4 februari 2023 is het weer Wereldkankerdag – de dag dat er over de hele wereld stil wordt gestaan bij de impact die kanker heeft op het leven van een patiënt en diens omgeving. Op dit moment leven er meer dan 830.000 mensen met en na kanker en deze groep wordt alleen maar groter. De impact op hun leven staat centraal op Wereldkankerdag 2023 met als thema: Betere kwaliteit van leven met en na kanker: waar vind je goede zorg?

Hiervoor organiseren wij bij De Blauwe Anemoon op vrijdag 3 februari van 10.00-13.00 uur in samenwerking met zangeres Donna Bastiaan een gezellige muzikale ochtend, waarbij de mogelijkheid is van meezingen.

Donna is een echte verbinder, altijd gericht op het samenbrengen van mensen en het mensen op hun gemak stellen. Met haar antenne voor sfeer weet ze precies wat er in een groep nodig is. Haar zang en gitaarspel en een enorm repertoire van liedjes zal deze ochtend zeker bijdragen tot een gezellig samenzijn. Voor een ieder die aanwezig is zal er een lunch zijn om 12:00 uur welke door o.a. Broodkapje gesponsord wordt.

U bent van harte welkom, wel graag even aanmelden zodat we weten hoeveel gasten we kunnen verwachten. Dat kan telefonisch op 0183-820213 of door een mail te sturen naar:  

Info@deblauweanemoon.nl

Heel graag tot ziens op 3 februari as.!


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2023 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA