*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Wereldkankerdag

02 februari 2024

Op 4 februari 2023 is het Wereldkankerdag – de dag dat er over de hele wereld stil wordt gestaan bij de impact die kanker heeft op het leven van een patiënt en diens omgeving. Op dit moment leven er meer dan 830.000 mensen met en na kanker en deze groep wordt alleen maar groter. De impact op hun leven staat centraal op Wereldkankerdag 2024.

Dit jaar organiseren de centra voor leven met en na kanker, een open dag in het weekend van 4 februari. De Blauwe Anemoon heeft ervoor gekozen om hiervoor op vrijdag 2 februari van 13.00-16.00 uur de deuren te openen voor geïnteresseerden (inloop vanaf 12.00 uur). 

Programma en levensles: Tijdens deze open dag zijn er vrijwilligers aanwezig die uitleg en informatie geven over wat ze voor iedereen kunnen betekenen. Ook kun je kennismaken met diverse activiteiten voor psychosociale ondersteuning en onthult De Blauwe Anemoon tijdens de open dag een waardevolle levensles door burgemeester Reinie Melissant, die om 13.00 uur de open dag officieel opent. Deze onthulling is een eerbetoon aan de veerkracht van mensen die geraakt worden door kanker als ook om eenieder die deze ziekt treft een hart onder de riem te steken.

Iedereen is van harte welkom op de open dag van De Blauwe Anemoon, aan de Arkelse Onderweg 36 in Gorinchem. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Heel graag tot ziens op 2 februari as.!


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA