*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Verwendag Beatrixziekenhuis

03 februari 2024

Op zaterdag 3 februari organiseert het Beatrixziekenhuis in Gorinchem een verwendag voor oncologie patiënten. Hier zal De blauwe Anemoon ook bij aanwezig zijn. Wilt u kennismaken? Dan bent u ook van harte welkom op deze dag tussen 10.00 – 12.00 uur. 

Wereldkankerdag

In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Andere organisaties bieden een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar ook tot ver na afloop daarvan.
Rond Wereldkankerdag laten zij zien wat ze te bieden hebben, bijvoorbeeld door middel van een open dag, een lezing, workshops of activiteiten.

Van harte welkom

Naast de activiteiten rondom Wereldkankerdag biedt De Blauwe Anemoon nog veel meer andere activiteiten en tijdens openingstijden is ieder die dat wil van harte welkom voor een gesprek, informatie of gewoon een kop koffie of thee. Kijk voor meer informatie op www.deblauweanemoon.nl


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA