*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Schrijfworkshop

21 juni 2024

 

Op vrijdag 21 juni van 10.00 – 12.00 kun je meedoen aan de workshop ‘schrijven’ onder leiding van schrijfcoach Anja van der Starre.

Wanneer de diagnose ‘kanker’ gesteld wordt, staat je wereld op zijn kop. Het is niet altijd makkelijk je gevoelens en emoties met je dierbaren te bespreken, want – ook al is er begrip – soms is wat je voelt te heftig om te delen. Woede, eenzaamheid, angst, machteloosheid … Ook voor je omgeving is het feit dat je ziek bent een schok en niet iedereen voelt aan wat jij nodig hebt.

Leren omgaan met kanker is een proces waar iedereen weer anders in staat, maar dat het moeilijk en intensief is, staat vast. Het scheppen van orde in de chaos die je overspoelde sinds je hoorde dat je ziek bent, kan helpen structuur in dit proces aan te brengen. Schrijven nodigt je uit om stil te staan bij wat belangrijk voor je is. Gevoelens, gedachtes, emoties, herinneringen: ze zijn het waard doorleefd en beschreven te worden.

‘Verder met kanker’ is een workshop waarin schrijfcoach Anja van der Starre je via eenvoudige, maar verdiepende schrijfopdrachten op weg helpt contact te maken met wat wezenlijk is op de route die je moet bewandelen. Je leert zonder oordeel vanuit je hart te schrijven, waardoor je rust en ruimte zult ervaren.

Om met deze workshop mee te doen, is schrijftalent niet vereist. Het gaat louter om het proces van schrijven.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen.

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA