*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Samen eten met de Pizzarette

29 september 2023

Pizza middag met de Pizarette op vrijdag 29 september van 16.00 – 19.00 uur (**)

In plaats van een gourmetstel staat op deze middag de Pizzarette op tafel. Met de Pizzarette maak je aan tafel je eigen pizza creaties. Je belegt de pizza met ingrediënten naar keuze en daarna schuif je hem op de bakplaat. In slechts een paar minuten is de door jou samengestelde pizza klaar en schuif je hem met een geisoleerde bakspatel zo op je bord.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor deze activiteit vragen wij een eigen bijdrage van €7,50(**).

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor een gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA