*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Dialooggesprek thema Tolerantie

24 maart 2022

Op donderdag 24 maart is van 14.00-16.00 uur de mogelijkheid met elkaar te praten over het thema Tolerantie.

In het kader van meedoen en sociale contacten voert Gorinchem in Dialoog vanaf maart weer gesprekken. Dit jaar gaan die over tolerantie. Samen met een gespreksleider praten we over dit thema. Burgemeester Reinie Melissant trapt de eerste dialoog af op 18 maart in het stadhuis. Er volgen dit jaar meerdere dialogen, waaronder op 24 maart. Dat gesprek zal bij De Blauwe Anemoon plaatsvinden.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen.

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA