*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Meezing cafe met Donna Bastiaans

14 april 2023

Op vrijdag 14 april wordt van 10.00-12.00 uur in samenwerking met zangeres Donna Bastiaan een gezellige muzikale ochtend georganiseerd, waarbij de mogelijkheid is van meezingen.

Donna is een echte verbinder, altijd gericht op het samenbrengen van mensen en het mensen op hun gemak stellen. Met haar antenne voor sfeer weet ze precies wat er in een groep nodig is. Haar zang en gitaarspel en een enorm repertoire van liedjes zal deze ochtend zeker bijdragen tot een gezellig samenzijn.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor deze activiteit vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor een gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA