*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Lunchconcert in de Grote Kerk

08 augustus 2018

Woensdag 8 augustus 12:15-13:15 uur – Lunchconcert in de Grote Kerk

Lunchconcert in de Grote Kerk door; Klink. Dit is een projectgroep uit Gorinchem die bestaat uit 10/12 personen, die minimaal 5-stemmig zingen. Verzamelen bij de Grote Kerk en na afloop is er tijd om gezamenlijk ergens koffie te drinken, het betreft geen lunch.(1)

Door: Gastvrouw conform rooster.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00. Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage van €5,00(*), €7,50(**) of €10,00(***).

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstelling dan onze workshops toelaten zal in overleg de coördinator bepalen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA