*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Lachyoga

22 mei 2024

Op woensdag 22 mei is er van 10.00-12.00 uur de mogelijkheid mee te doen met lachyoga. Leer lachyoga voor gezondheid en geluk.

Bent u gestrest, depressief en heeft u gezondheidsproblemen? Wil je meer gelach en vreugde in je leven brengen? Lachyoga is de juiste keuze voor jou. Lachyoga (LY) is geen komedie. Het is een oefenprogramma ontwikkeld door de Indiase arts dr. Madan Kataria waarmee iedereen kan lachen zonder afhankelijk te zijn van humor, grappen of komedies. Het wordt beoefend in meer dan 110 landen.

Het combineert lachoefeningen met yoga-ademhalingstechnieken (Pranayama) die meer zuurstof naar ons lichaam en onze hersenen brengen, waardoor we ons energieker en gezonder voelen. Tien tot vijftien minuten LY-oefeningen kunnen stress verminderen, uw immuunsysteem sterker maken en uw geest positief houden in uitdagende tijden.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen.

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor een gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA