*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Bezoek aan Gorcums museum

12 juli 2022

Op dinsdag 12 juli van 10.00-12.00 uur brengen we een bezoek aan Gorcums museum voor de tentoonstelling ‘Boeiend?!’

In Nederland worden in 2022 twee belangrijke historische jaren herdacht: 1572 en 1672. Boeiend?! Zeker weten! Beide jaren zijn ook voor het verloop van de Gorcumse geschiedenis van grote betekenis geweest. Daarom staan we – op eigentijdse wijze – stil bij beide herdenkingsjaren.

Boeiend?! 1572:
In de tentoonstelling Boeiend?! 1572 plaatsen we het verhaal van de Martelaren van Gorcum in een bredere context. Aan de hand van 4 V’s blikken we terug op 1572, maar ook op andere historische en actuele gebeurtenissen uit de Gorcumse geschiedenis.

Boeiend?! 1672:
In de tentoonstelling Boeiend?! 1672 geven we het podium aan hedendaagse kunstenaars die zich laten inspireren door het thema water. Hun werk vormt een ode aan het landschap dat Gorinchem al eeuwenlang omringt.

Verzamelen bij Gorcums museum:    https://www.gorcumsmuseum.nl/

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00. Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage van €5,00(*), €7,50(**) of €10,00(***).

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2022 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA