*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Bezoek aan Gorcums museum

15 maart 2022

Op dinsdag 15 maart van 10.00-12.00 uur brengen we een bezoek aan Gorcums museum voor de tentoonstelling ‘KleurTonen’.

Wie één blik in de museumzalen werpt ziet direct welk thema in het Gorcums Museum centraal staat: Kleur. De werken van ruim 70 kunstenaars toveren de museumzalen om tot een unieke beleving. Wat de deelnemers met elkaar gemeen hebben, is dat zij monochrome werken hebben gemaakt. En hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat er binnen de kunst kleur wordt gebruikt, zet de expositie KleurTonen de bezoeker met deze invalshoek toch even op een nieuw spoor.

Bezoek de tentoonstelling KleurTonen en laat je omgeven door kleur!

Verzamelen bij Gorcums museum:    https://www.gorcumsmuseum.nl/

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00. Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage van €5,00(*), €7,50(**) of €10,00(***).

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2022 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA