*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Open huis

Open Dag zaterdag 24 mei 2014

Op 24 mei 2014 hebben wij weer een open huis georganiseerd. Vorige keren is gebleken dat er een grote behoefte is aan een dergelijke inloop dag. De mensen zijn over de drempel gekomen en we hebben vragen kunnen beantwoorden als: Wat is een Inloophuis, wat kan ik daar, wat doen ze? Het Inloophuis is een plek van ontspanning en even ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Het is er gezellig, je kunt meedoen aan activiteiten en ook leerzaam.

DBA-Uitnodiging-24mei2014

Open Dag op 24 september 2012

Op zaterdag 24 november 2012 hielden we voor de tweede keer een OPEN HUIS. Het werd een hele goede en gezellige dag.
Velen maakten gebruik van de mogelijkheid om toch eens binnen te komen. De drempel was laag. Uiteraard was er weer gezorgd voor versnaperingen. Ook was er allerlei informatie voorhanden. De bezoekers waren vaak verbaasd over de sfeervolle inrichting en de vele mogelijkheden van het inloophuis. De uitleg over activiteiten die voor de komende periode voorbereid en gepland zijn, werd ook zeer gewaardeerd.
We hopen dat deze dag een goed vervolg mag krijgen en dat velen gebruik zullen gaan maken van hetgeen aangereikt wordt door het Inloophuis. De vrijwilligers staan er klaar voor.

 

Open Dag op 24 september 2011

Op zaterdag 24 september ging de vlag uit en stonden de deuren van het Inloophuis tussen 11 en 3 uur open voor iedereen die graag kennis wilde maken met De Blauwe Anemoon. Bezoekers kregen informatie van de gastvrouwen (en gastheer!) en diverse docenten vertelden over de activiteiten die zij komende periode gaan verzorgen. De reacties waren heel positief: gezellig, warme ontvangst, goede informatie, veilig, professioneel, betrokken, mooi ingericht, fijn dat het er is.. Het activiteitenprogramma is aan iedereen bekend gemaakt. Inmiddels is onze nieuwe website al druk bezocht.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2018 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA