*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

In memoriam – Jan Schouten

29 januari 2017

Jan SchoutenJan Schouten, onze zeer gewaardeerde docent schilderen en graag geziene gast bij Inloophuis De Blauwe Anemoon, is op 29 januari jl. onverwachts overleden.

Jan was een heel bijzonder, fijn en warm mens die bij iedereen een onvergetelijke positieve indruk heeft gemaakt. Hoe hij met zijn ziekte omging, was enorm bewonderenswaardig. Zijn positivisme straalde veel kracht uit, hetgeen ook een positieve werking had op anderen. Dat was ook zijn doel, “Als ik hiermee één mens echt kan bereiken, ben ik gelukkig.”, zei hij nog vrij recent in een interview in de Gorcumse Courant. De vele geluksmomenten (zoals hij dat zelf noemde) die hem nog gegund waren, heeft hij gekoesterd.

Zijn schilderworkshops waren altijd druk bezocht en onze gasten hebben dankzij zijn begeleiding en toewijding prachtige schilderdoeken gemaakt. De expositie tijdens onze eerste lustrumviering in september 2016 was dankzij zijn inzet een enorm succes. Ook naar de buitenwereld toe heeft Jan ons Inloophuis altijd een warm hart toegedragen. Daarnaast was hij altijd behulpzaam met klussen in het huis en aanwezig bij bijzondere gebeurtenissen zoals een open dag of lustrumviering. Jan heeft veel voor De Blauwe Anemoon betekend, waarvoor wij hem ontzettend dankbaar zijn.
Intens verdrietig zijn wij dan ook met dit verlies. Jan zal bij zowel vrijwilligers als gasten erg gemist worden. Wij wensen zijn vrouw en kinderen, verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit grote verlies.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2019 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA