*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Boekbespreking ‘Schemerleven´

21 december 2023

Boekbespreking

Boekbespreking is bedoeld voor mensen die leven met kanker. Voor iedereen die interesse heeft in lezen en literatuur en die er plezier aan beleeft om dit met elkaar te delen.

Wat kun je verwachten van de boekbespreking

Wanneer je met moeilijke gebeurtenissen in je leven wordt geconfronteerd kan het heilzaam en bevrijdend zijn om in een mooi of interessant boek weg te dromen.
En wat is het dan fijn om daar met geestverwante leesgenoten in een ontspannen sfeer over te praten.
In overleg wordt de keuze voor een volgend boek gemaakt én een nieuwe datum afgesproken.


Bespreek met elkaar het boek ‘Schemerleven´ van Jaap Robben

Donderdag 21 december van 10.00 – 12.00 uur.

Wanneer de jonge, vrijgevochten Frieda Tendeloo op een late wintermiddag in 1963 de dichtgevroren Waal op stapt, wacht haar een ontmoeting die ze nooit meer zal vergeten. Tussen de ijsschotsen op de witte rivier ontmoet ze de getrouwde Otto. Ze beleven een liefde die onstuimig begint, maar noodlottig eindigt. Haar leven lang houdt ze haar herinneringen hieraan voor zichzelf.
Tot Frieda op 81-jarige leeftijd plotseling weer alleen is. En het verzwegen verdriet zich onontkoombaar aan haar opdringt. Pas dan durft ze op zoek te gaan naar wat ze is verloren.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00.

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstellenden dan onze workshops toelaten zal in overleg met de coördinator bepaald worden wie kan deelnemen.

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2024 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA