*/ ?>

OPEN DAG DE BLAUWE ANEMOON
24 NOVEMBER 2012, AFTELLEN NOG:

weeks
0
9
days
0
0
hours
2
0
*/?>

Theateravond in de huiskamer

18 april 2018

Woensdag 18 april 19:00-21:30 uur – Theateravond in de huiskamer

Kom kijken naar het toneelstuk “De roep van Inanna”. In deze voorstelling vertelt de theatermaakster haar eigen verhaal over haar diagnose na kanker en het verhaal van godin Inanna. Inanna brengt strijdbaar doch liefdevol haar boodschap over. Uiteraard zijn naasten of vrienden ook welkom. Inloop vanaf 19:00 uur, aanvang toneelstuk 19:30 uur.

In de voorstelling van De Roep van Inanna neemt Lenny het publiek mee op reis. Zij gaat de diepte in op zoek naar antwoorden en zal, net als Inanna de godin van het leven, de hemel en de maan, 7 stukken los moeten laten om daarna weer veilig thuis te kunnen keren. Het is een reis van ons allemaal, een reis door de verschillende lagen van de ziel van een vrouw. Het raakt je en geeft je nieuwe inzichten die jou kunnen helpen op het pad van jouw leven. Ze neemt de kijker met een lach en een traan mee, ze hoopt dat mensen worden aangeraakt door haar voorstelling maar zeker ook door de liefdevolle energie die zij neerzet en je omhult. Haar verhaal nodigt je uit om naar binnen te keren en eens goed te luisteren naar wie je werkelijk bent en wat je werkelijk zelf wilt in dit leven.
De Roep van Inanna is een verhaal waar mythe en realiteit elkaar ontmoeten. Het vertaalt het leven van een vrouw die haar hele leven voor alles en iedereen zorgt.
Een vrouw die niet geleerd heeft om naar zichzelf en naar haar lichaam te luisteren. Een vrouw die zich heeft weggecijferd, alleen maar om “de liefde” te ervaren. Een vrouw die zichzelf is kwijtgeraakt.
Tot het moment dat haar lichaam zegt STOP!
De roep van Inanna gaat over het leven van een vrouw die niet meer weet wie zij werkelijk is, het gaat over haar zoektocht door de lagen van haar ziel op zoek naar de werkelijke liefde voor zichzelf.
Het gaat over een vrouw zoals jij … maar De Roep van Inanna is er voor iedereen. Mannen voel je welkom om te komen!
Dit verhaal neemt je mee op reis over het pad wat LEVEN heet. Ga je mee?
Minimale leeftijd is 16 jaar.

Graag verzoeken wij je in te schrijven voor onze activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij een eigen bijdrage van €2,00. Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage van €5,00(*), €7,50(**) of €10,00(***).

Vroege aanmeldingen geven geen garantie op een plaats. Bij meer belangstelling dan onze workshops toelaten zal in overleg de coördinator bepalen. Bij externe activiteiten verzamelen we op de desbetreffende locatie, niet bij De Blauwe Anemoon (1).

Naast onze activiteiten ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie en/of een kop koffie of thee. Voor nieuwe gasten verzorgen wij graag een rondleiding door ons Inloophuis.


Locatie Inloophuis De Blauwe Anemoon

Verbergen
Copyright © 2018 Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Webdevelopment: ONMEDIA